Apparaten en accessoires
Cholent
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
8 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 porties
Natrium
5072 mg
Eiwitten
130 g
Calorieën
7249 kJ /
1726 kcal
Vetten
59 g
Vezels
24 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
172 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Russische salade
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Azteca taart
1u.
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Vegetarische chili
35min